Sunday, February 17, 2013

hekhekhek

hello assalamualaikum. maaf kerana dah lama tak post pasal abang zizan awak tu kat sini :( tak busy pun. i bukan artist nak busy. cuma malas je. hekhekhek. okay jemah ku sekalian. post i harini mmg nak jadi lembut kejap eh. ala ala diva AA giteww. post i ni mmg nak kasi you ollzz panas je.

p/s : bagi yg rapat dgn zizan hangpa takyah baca pun takpa. sbb hangpa akan cakap aku bajet sbb hangpa dah rapat dgn zizan. kalau tak cakap baguih ah. :D 

first! haritu zizan went to manchester. tempat my brothers study. saya suruh abang saya email kakak marina untuk dinner dgn abang zizan. so abang saya pun email lah. last last mungkin rezeki dia. kak marina kata okay boleh..... on that day! dia pun dinner lah dgn abang zizan abang abang saya cerita a litte bit about me dkt abang zizan. lepastu my brothers ask zizan to give me a special sign. hehe. lalu zizan pun sign lah dkt atas ipad dan postcard. dan ini ialah hasilanya. (tolong sedia kan air. takut pedaaas.. oh tak eh? okay *krik krik krik*) hihihi

 ini dia sign dekat ipad
 ini time nak tulis nama saya yg comel tu kat atas ipad
 ohh. thats it, my 2 lovely brothers! ehh? :p
 THE SPECIAL ONE!!
okay. gay sangat. hahaha nehh. just kidding. my abang ask for a "suapan manja" 


okay tu je sebenarnya nak cite. cam tak lawak en? ahaha mmg ah. siapa yg buat lawak? eiiiiii tolong lah jangan perasan. okay lah dah malas nak type. hahaha. kalau ada masa nnti i'll upload zizan's video. the limited one!! walaupun pendek tapi make sure anda semua akan berkata "ahh comelnya" biasalah. i pun macam tu jugakk jemah oii! hahaha

special for zizan, kalau awak baca ni ke, tk bace ke siapa kisah? yg penting en gua sayang lu tetap tinggi cam klcc. haa ko mampu? ♥

Saturday, December 22, 2012

maharaja lawak mega 2012 minggu 6 JOZAN!!

holla holli kudiberi nama cikeboom cikeboom. hahaha, sape tak tgk lagi maharaja lawak mega this week punya? takyah angkat tangan. wuu ramai nyaa. wu wuu. nah ambik ni. saya kan baik hati. hikhikhik *gelak ayu* hahaha. rasa nak ditamparkan aje kan? haha tampar jee

video

this week punya tema 'rancangan tv' so jozan pun buat lah rancangan tv ala ala proganza giteww! tapi tajuk dia propaganjil. haha merepek! zizan jadi marsyu milan london paris new york, amboi panjangnya nama. hahaa ajohan jadi redhoo! hahaha. k layan layan. gelak lah sampai puas. kalau tk gelak aku tumbuk muka kau bah! haha k byeeee.
assalamualaikum ♥


zizan i million followers!

assalamualaikum. hey yoo! baca tajuk pun dah tahu apa yg nak dibincang kan dalam post ni. hehehe. ofc lah nak cite pasal followers zizan yg dah menimbun tu takan lah cite cam mana nak lipat baju. ahah k mana ada lawak. takyah gelak pun tkpe k? haha. okay tgk gambar ni jap.




okay usha! 1 juta dah oh! gila gila!!! yeay sukanya! haha igt senang nak dapat 1000000 followers. haaa? susah tau. dari kosong, takde pape, terus pergi kl cuba bakat. alhamdulillah dapat. dan hari makin hari nama ZIZAN RAZAK semakin melonjak naik. dan akhirnya banyak anugerah yg berjaya dirangkul dan peminat semakin tinggi. dan hasilnya BAAAM!  1JUTA FOLLOWERS!!okay tahniah zizan, hehe.dah pandai sgt ni aku buat cite. next year form 4 boleh ambik sastera. bagus! haha. dah ramai dah followers zizan. makin pening zizan nak reply satu satu mention. tapi jgn risau. kalau ada rezeki, ada lah tu dia reply. hehehe. okay dah tu je lah nak cite. takde ideaaaaa. ah tidak. k nnti kalau gua rajin gua update lagey! kalau lah eh? kalau. :p hahaha. kbabyee i love you
assalamualaikum

to zizan : hi, please take a good care of you. wishing you good luck in everything you do. insyaAllah. i love you tinggi KLLC ♥

Tuesday, December 18, 2012

Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu5

video


seperti biasa. jozan kembali mengaum di minggu kelima. hewhewhew. belah tepi rambut dia. hahaha. k ni mmg kelakar. so korang kena tgk pastu gelak sampai terkeluar anak tekak k? okay bagus. haha enjoy semua.